Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αποκάλυψη: ποιον στηρίζουν για την διαδοχή Πεταλωτής και Ξυνίδης;

Ευάγγελος Βενιζέλος, Χρήστος Παπουτσής και Γιάννης Ραγκούσης με Στέφανος Τζουμάκας κατά τα φαινόμενα οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ
ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
ΟΙ ΔΥΟ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ; 

Η μάχη για το «δαχτυλίδι» στο ΠΑΣΟΚ έχει πάρει φωτιά καθώς πλησιάζει η 18η Μαρτίου και οι δελφίνοι αυξάνονται.


Ακόμα δυο ονόματα προστέθηκαν στη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Γιώργου Παπανδρέου. Ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης των Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, Στέφανος Τζουμάκας αλλά και ο Γιάννης Ραγκούσης, όπως αποκάλυψε το NewsIt.

Δεν ήταν δυνατόν οι παραπάνω κινήσεις να μείνουν αναπάντητες από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Πηγές κοντά στον υπουργό Οικονομικών διαρρέουν ότι την υποψηφιότητα του υποστηρίζουν μέχρι στιγμής 76 βουλευτές, ανάμεσά τους έξι υπουργοί και 14 υφυπουργοί της κυβέρνησης.

Οι 76 είτε έχουν ήδη είτε πρόκειται άμεσα να υπογράψουν το κείμενο στήριξης της υποψηφιότητας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη μάχη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν, εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο, και οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας (λέγεται ότι θα τεθεί και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας), Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης και Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Και οι υφυπουργοί: Παντελής Οικονόμου, Νίκος Σηφουνάκης, Μάρκος Μπόλαρης, Θάνος Μωραϊτης, Φώφη Γεννηματά, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιάννης Μαγκριώτης, Γιάννης Δριβελέγκας, Γιώργος Νικητιάδης, Γιώργος Πεταλωτής, Σωκράτης Ξυνίδης, Κώστας Σπηλιόπουλος, Εύη Χριστοφιλοπούλου και Γιάννης Μανιάτης.


Πηγή:   http://www.newsit.gr/