Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Σοβαρά μεν, εκτός κινδύνου δε, νοσηλεύεται στην εντατική ο ιδιοκτήτης της Helesi Σάκης Ανδριανόπουλος

Βρίσκεται στην χειρουργική κλινική, ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι η ομηρία ΄τριών αόμα ατόμων στο εργοστάσιο Πριν από λίγο κατάφεραν να διαφύγουν σώες από πλάσια πόρτα δύο γυναίκες εργαζόμενες

         ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ


Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Αστυνομίας για την απελευθέρωση των τριών υπαλλήλων που κρατάει ομήρους ένας ένοπλος σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων της Helesi στην Βιομηχανική Περιοχή στην Κομοτηνή.

Ο δράστης έχει τραυματίσει ήδη τον ιδιοκτήτη της εταιρίας HELESI Σάκη Ανδριανόπουλο ο οποίος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, έναν υπάλληλο, και έναν αστυνομικό που είναι ελαφρότερα! Πριν από λίγο ο άνδρας ελευθέρωσε τις δύο εκ των τριών γυναικών που κρατούσε, οι οποίες κατάφεραν να διαφύγουν από πλάγια πόρτα, ενώ εξακολουθεί να κρατά τη μία.

Παράλληλα, ως όμηροι φέρονται δύο διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης. Σύμφωνα με τα νεώτερα, ο δράστης μπήκε οπλισμένος στις εγκαταστάσεις και πυροβόλησε τον πρώην εργοδότη του και έναν υπάλληλο, ο οποίος επιχείρησε να τον αφοπλίσει. Στη συνέχεια, υποχρέωσε άλλους τρεις υπαλλήλους να μείνουν μαζί του στο χώρο, όπου έχει ταμπουρωθεί. Το εργοστάσιο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ολόκληρη η ΒΙΠΕ Κομοτηνής έχει εκκενωθεί.

Όλοι οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ στο εργοστάσιο αναμένονται ειδικοί διαπραγματευτές, για να πείσουν τον οπλισμένο άνδρα να αφήσει ελεύθερους τους ομήρους και να παραδοθεί. Επίσης έχουν ζητηθεί ενισχύσεις και από τα ΕΚΑΜ της Θεασσαλονίκης

.