Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα Παπουτσή για το ΠΑΣΟΚ

Σε δήλωσή του, ο "υπουργός του φράχτη στον Έβρο" τόνισε ότι στοχεύει στην ανάδειξη του κόμματος σε "ένα σύγχρονο κόμμα της Κεντροαριστεράς, ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό"

    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



Στην επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ προέβη πριν από λίγο ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.


Σε δήλωσή του, ο κ. Παπουτσής τόνισε ότι η υποψηφιότητα στοχεύει στην ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ σε "ένα σύγχρονο κόμμα της Κεντροαριστεράς, ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό".

Την Καθαρά Δευτέρα ο Χρήστος Παπουτσής, είχε ανακοινώσει την παραίτησή του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δηλώνοντας ότι δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση ή να εμπλέξει το υπουργείο στην εσωκομματική μάχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπουτσής αναμένεται να εκφράσει το μπλοκ των προεδρικών, έχοντας απέναντί του τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ως γνωστόν, θεωρειται στην περιοχή μας ως... ο υπουργός του (αόρατου) φράχτη στον Έβρο, αφού αυτός τον εμπνεύστηκε και τον ανακοίνωσε στο τέλος του 2010, πρόσφατα επισκέφθηκε την περιοχή για να εγκαινιάσει τις εργασίες αλλά το έργο ακόμα δεν έχει γίνει...

.