Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η συγκλονιστική εξομολόγηση τη κόρης του δράστη της ομηρίας στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής

"Ο πατέρας μου βρέθηκε σε απόγνωση", υποστηρίζει και αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι τώρα λεπτομέρειες για την σχέση του πατέρα της Δημήτρη Μανίκα με τον επιχειρηματία Σάκη Ανδριανόπουλο

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δύσκολες οι ώρες που περνούν οι οικογένειες των πρωταγωνιστών της χτεσινής απίστευτης υπόθεσης ομηρίας που εκτυλίχθηκε στο εργοστάσιο της εταιρείας Helesi στην Κομοτηνή, συμφερόντων του αιγιώτη επιχειρηματία Σάκη Ανδριανόπουλου. Και πιο δύσκολες βεβαίως, για την οικογένεια του 52χρονου Δημήτρη Μανίκα (επίσης αιγιώτης με ρίζες από την Κρήτη) ο οποίος παραδόθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα από τους πυροβολισμούς που έριξε και που έστειλαν τον επιχειρηματία, έναν εργαζόμενο και έναν αστυνομικό, στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, χωρίς η ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.


Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν από χτες για την ταυτότητα των δύο πρωταγωνιστών της υπόθεσης, δηλαδή του Ανδριανόπουλου και του Μανίκα, που στο παρελθόν υπήρξαν κάτι παραπάνω από φίλοι: "Δεν ήταν κουμπάροι, απλά ο πατέρας μου οδήγησε τον Ανδριανόπουλο με τη σύζυγό του Χριστίνα Θανασούλια στην εκκλησία για να παντρευτούν" αναφέρει συγκλονισμένη η κόρη του Δημήτρη Μανίκα στο filodimos.gr, προσθέτοντας πως ο πατέρας της ήταν από τους τρεις ανθρώπους που μαζί με τον Ανδριανόπουλο, έχτισαν από την αρχή το εργοστάσιο στην Κομοτηνή. "Για μεγάλο διάστημα, ο πατέρας μου και οι υπόλοιποι που κατασκεύασαν το εργοστάσιο κοιμούνταν μέσα, για να μη χάσουν χρόνο" τονίζει η νεαρή Π., που διευκρινίζει πως δεν έχει παραχωρηθεί κανένα σπίτι στον πατέρα της. "Το σπίτι έχει ξεπληρωθεί με την εργασία του πατέρα μου, δεν του το παραχώρησε κανένας και είναι δικό του" σημειώνει.

Η Π., που επικοινώνησε με το filodimos.gr, βεβαίως δεν επικροτεί την ακραία αντίδραση του πατέρα της. "Σίγουρα αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό ούτε το επικροτώ, όμως η θέση του μετά την απόλυσή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη και έφτασε σε πραγματική απόγνωση. Απελπίστηκε. Η εταιρεία τον έδιωξε με όχι και τόσο καλό τρόπο, καθώς τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν προβλήματα και διαφωνίες με τη διοίκηση. Από το Πάσχα έχει σταματήσει να εργάζεται κανονικά κι ας λέει η εταιρεία πως απελύθη τον Αύγουστο" λέει η κόρη του δράστη, που συμπληρώνει πως στον πατέρα της η εταιρεία οφείλει περίπου 32.000 ευρώ από την αποζημίωσή του.

Το λόγο από εδώ και πέρα έχει η δικαιοσύνη. "Εκεί θα ακουστεί και η άλλη άποψη, αυτή του πατέρα μου, που σίγουρα δεν σάλεψε το μυαλό του από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς λόγο" καταλήγει η νεαρή Π.

 
Πηγή:  http://www.filodimos.gr/