Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μεγάλο ματς Λαμίας - Εθνικού Αλεξανδρούπολης απόψε στο βόλεϊ

Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι της
περιφέρειας στην σημερινή
20η αγωνιστική του πρωτα-
θλήματος της Volley League

          TA TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και απ' αυτά ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της περιφέρειας Παμβοχαϊκός - Φοίνικάς Σύρου.
Ντέρμπι της περιφέρειας διεξάγεται και στην Λαμία, εκεί όπου ο τοπικός Γυμναστικός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τους γηπεδούχους να θέλουν τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάληψη της 5ης θέσης και τους φιλοξενούμενους για να βρεθούν στην πρώτη οκτάδα της κανονικής περιόδου.

«Επανερχόμαστε στη δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας κι η αλήθεια είναι ότι μας έλειψαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού για ένα τρίμηνο παίζαμε συνεχώς Τετάρτη, Σάββατο», είπε ο Θάνος Μαρούλης και συνέχισε: «Είναι δύσκολο και κρίσιμο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει δείξει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα και να πάρουμε το τρίποντο για να είμαστε κοντά στην 5η θέση, αφού όσο κοντά είμαστε στην 5η θέση άλλο τόσο κοντά είμαστε και στην 9η».

Στον Γυμναστικό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με τον Εθνικό που θα στερηθεί σίγουρα τον Βούλγαρο πασαδόρο Καβαρτζίεφ, ενώ ο Πέπε Γκονζάλες ακολούθησε την αποστολή (το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με τον Άρη δεν ήταν τόσο σοβαρό) κι η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.«Ήταν μια προβληματική εβδομάδα λόγω απουσιών και παίζουμε με μια ομάδα όπως η Λαμία που είναι πολύ δυνατή εντός έδρας. Εμείς έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επιστροφή στις νίκες και θα παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Ανδρεάδης.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/