Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει απόψε η Skoda Ξάνθη

Αντιμετωπίζει στις 7.30 το βράδυ στα Πηγάδια τον Παναιτωλικό, προερχόμενη από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα
ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά από 4 συνεχόμενες ήττες, θα αγωνιστεί το Σάββατο 03/03 (ΝΕΤ 19:30) η Skoda Ξάνθη, κόντρα στην νεοφώτιστη ομάδα του Παναιτωλικού, που έρχεται για πρώτη φορά στα Πηγάδια. Με ένα και μοναδικό πρόβλημα θα παραταχθεί αύριο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, την απώλεια του Σέρβου επιθετικού, Μάρκο Μαρκόφσκι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Ο πονοκέφαλος λοιπόν είναι στην επιθετική γραμμή για τους Ξανθιώτες, που χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους λογικά θα παραταχθούν με δύο επιθετικούς και ίσως να μην είναι το δίδυμο Καζάκης-Σουάνης, αλλά κάποια έκπληξη.

Πάντως υπάρχουν και θετικά, που είναι η επιστροφή του στυλοβάτη της άμυνας και αρχηγού της ομάδας Σπύρου Βάλλα, που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην θέση του. Ίσως δούμε ακόμη μια έκπληξη στο αρχικό σχήμα, με τον Βαγγέλη Πλατέλλα που άφησε θετικές εντυπώσεις. Από την άλλη μεριά και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν αρκετές απώλειες, με πρώτη και καλύτερη του Άγγελου Χαριστέα, αλλά και των Ετζενγκουέλε και Μπλάζιτς.


Οι αποστολές των ομάδων:

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι και Αλτιπαρμακόφσκι.

Παναιτωλικός: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Καραμαλίκης, Καμαρά, Μπουμάλ, Ακαλέ και Ονουάτσι.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/