Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Μετανοιωμένος ο δράστης της ομηρίας στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα ενώ ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ακόμα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας
ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ;

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή, απόπειρα εκβίασης, αρπαγή, οπλοφορία, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς, άσκησε χθες το απόγευμα η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης, εναντίον του 52χρονου δράστη της ομηρίας στο εργοστάσιο Helesi στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Όπως όμως ανέφερε από χθες το ThrakiLive, o δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον της Εισαγγελέως.

Σε δηλώσεις της, η δικηγόρος του κατηγορούμενου Σοφία Σαρηπανίδου τόνισε ότι ο πελάτης της δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κι αυτό, όπως είπε, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα τραύματα που προκάλεσε δεν είναι σε καίρια ζωτικά σημεία του ανθρώπινου σώματος. Ανέφερε ακόμη ότι σέβεται και εκτιμά τον εργοδότη και κουμπάρο του, δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του και υποστηρίζει πως η κατάσταση εκτραχύνθηκε από λάθος χειρισμούς.

Η δικηγόρος του 52χρονου πρόσθεσε ακόμη ότι ο πελάτης της έχει να λαμβάνει αποζημίωση από την εταιρεία, βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, πάσχει από μελαγχολία και πως η οικογένειά του, είναι στο πλευρό του. Μάλιστα, κατά την έξοδό της από το Εφετείο τόνισε με έμφαση πως ο πελάτης της κάνει χρήση ψυχοφαρμάκων και η ψυχική του κατάσταση μετά την απόλυση από την βιομηχανία έχει κλονιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ "ΔΕΛΤΑ":