Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ιστορίες με εκατομμύρια, σύριγγες και... σεξ για Εφραίμ στον Κορυδαλλό

Πληθαίνουν τα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο για κακουργηματικές πράξεις παρά το γεγονός ότι ο ίδιος στην επιστολή του προς το μετόχι του Αγ. Νικολάου στο Πόρτο Λάγος μιλάει για το σεβασμό των δεσμοφυλάκων και των κρατουμένων στο πρόσωπό του
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Βαραίνει η ατμόσφαιρα για τον ηγούμενο Εφραίμ στον Κορυδαλλό. Πληθαίνουν τα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο για κακουργηματικές πράξεις παρά το γεγονός ότι ο ίδιος στις επιστολές του μιλάει για το σεβασμό των δεσμοφυλάκων και των κρατουμένων στο πρόσωπό του.


Την ίδια ώρα που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για να πετύχει την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τον άλλοτε συνομιλητή ισχυρών ηγετών και παραγόντων.

Το Πενταμελές Εφετείο Θράκης τον καταδίκασε χθες ερήμην μαζί με τον εξ' απορρήτων του Μοναχό Αρσένιο σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή ως ηθικούς αυτουργούς στην καθυστέρηση δημοσίευσης δικαστικής απόφασης που αφορούσε στις ανταλλαγές της λίμνης Βιστωνίδας με ακίνητα του Δημοσίου, που συνιστούν και τον πυρήνα του σκανδάλου της Μονής Βατοπαιδίου.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης διέταξε τη διενέργεια έρευνας για τα ακίνητα που μισθώνει το δημόσιο για να στεγάζονται οι Ανεξάρτητες Αρχές. Μεταξύ αυτών και το κτίριο της οδού Χατζηγιάννη Μέξη 5 όπου στεγάζεται ο Συνήγορος του Πολίτη. Το πολυτελές κτίριο ανήκει στη Μονή Βατοπαιδίου και ο ηγούμενος Εφραίμ εισπράττει κάθε χρόνο, ως οικονομικός διαχειριστής, το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα επεισόδια σε βάρος του μέσα στον Κορυδαλλό πυκνώνουν με αφορμή εκτός των άλλων και τις προνομιακές συνθήκες κράτησής του. Μετά τον Χριστόδουλο Ξηρό που του επιτέθηκε λεκτικά με βαρύτατες εκφράσεις πριν από δύο εβδομάδες, τις περασμένες ημέρες συνέβη ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό το οποίο φόρτισε σε βάρος του την ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα ο ηγούμενος κάποια στιγμή έχασε τις ενέσεις ινσουλίνης που χρησιμοποιεί για να καταπολεμήσει τον σακχαρώδη διαβήτη από τον οποίο πάσχει.

Ο Εφραίμ αναστάτωσε σχεδόν ολόκληρη την πτέρυγα στην προσπάθεια του να τις βρει. Και δεν ήταν μόνον αυτό. Εξαπέλυσε κατηγορίες κατά συγκεκριμένων προσώπων τα οποία υπέδειξε ως ενδεχόμενους κλέφτες. Ορισμένοι από αυτούς είναι ναρκομανείς.

Οι σύριγγες βρέθηκαν, αλλά τις είχε ξεχάσει ο ίδιος στο εξομολογητήριο που έχει διαμορφωθεί μέσα στις φυλακές ειδικά γι' αυτόν.

Οι κρατούμενοι τους οποίους είχε κατηγορήσει ξεσηκώθηκαν. Ακούστηκαν απειλές για τη σωματική και... σεξουαλική του ακεραιότητα και βαρύτατες ύβρεις σε βάρος του.

Οπως αναφέρουν τα parapolitika.gr ο ηγούμενος Εφράιμ ζήτησε συγνώμη επικαλούμενος την απορρύθμιση του σακχάρου του λόγω της οποίας δεν μπορεί να θυμάται...

 
Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/