Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τι είπε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά την ήττα της Ξάνθης από την ΑΕΚ;

Ο μεγαλομέτοχος παρακολούθησε την αναμέτρηση του Σαββάτου από τα επίσημα των Πηγαδίων και μετά το τέλος του ματς πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες
                             ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ;


Ο μεγαλομέτοχος της ομάδος Χρήστος Πανόπουλος παρακολούθησε την αναμέτρηση του Σαββάτου από τα επίσημα του γηπέδου των Πηγαδιών. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός εκφράζοντας τη δυσφορία του σε κάποιες φάσεις που δεν είχαν αίσιο τέλος για την ομάδα. Στο τέλος της αναμέτρησης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες του με ήρεμο τρόπο χωρίς να κάνει έντονες παρατηρήσεις.


«δεν έγινε τίποτα συνεχίζουμε την προσπάθεια. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλάσουμε ό,τι χτίσαμε όλο αυτό το διάστημα. Από εσάς εξαρτάται, είστε καλοί παίκτες, έχουμε καλή ομάδα και όλα θα πάνε καλά. Συνεχίστε να δουλεύετε ώστε να ανακάμψει η ομάδα και να μη σας παίρνει από κάτω».

Η κατάσταση το τελευταίο διάστημα με τα αρνητικά αποτελέσματα θυμίζει το ξεκίνημα της σεζόν όπου και τότε η ομάδα είχε να βγάλει δύσκολο πρόγραμμα με τα συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια με εξαίρεση και τότε τον Εργοτέλη που επίσης δεν είχε κερδίσει όπως και τώρα. Υπάρχει πίστη στην ομάδα οτι θα ανακάμψει βγάζοντας και πάλι αυτό το πρόγραμμα, ίσως όμως χρειαστεί να περιμένει να περάσει και το δύσκολο από κάθε άποψη παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έχουμε μπροστά μας, σε μια αναμέτρηση που ακόμη και ο ένας βαθμός θα είναι μάννα εξ ουρανού.

Από εκεί και μετά ξεκινούν τα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια για την Skoda Ξάνθης

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/