Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Διαμαρτυρία έξω από τα Bodyline στην Ξάνθη

Ήρθαν οι εργαζόμενοι από το παράρτημα της Καβάλας που έκλεισε, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους από τον διευθυντή τους, που διευθύνει και αυτό της Ξάνθης
                  ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ;

Διαμαρτυρία στο κατάστημα Bodyline της Ξάνθης πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας εργαζόμενοι του καταστήματος της Καβάλας, το οποίο έκλεισε αιφνιδιαστικά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για 22 εργαζομένες που ζήτησαν και είχαν συνάντηση με το Διευθυντή του γνωστού κέντρου αδυνατίσματος στην Ξάνθη, ο οποίος ήταν διευθυντής και στο αντίστοιχο κατάστημα της Καβάλας, παρότι τελούσε υπό παραίτηση.

Όπως είναι γνωστό οι εργαζόμενες ήταν απλήρωτες επί 4 μήνες και είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, ενώ στον αέρα έμειναν και οι εκατοντάδες πελάτες που έχουν προπληρώσει υπέρογκα προγράμματα.


Σύννεφα και πάνω από την Ξάνθη

Το αιφνιδιαστικό λουκέτο στην Καβάλα δημιουργεί ανησυχία σε εργαζόμενους και πελάτες στην Ξάνθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γειτονική πόλη, υπήρξε διαβεβαίωση της εταιρίας ότι δεν πρόκειται να κλείσει και ότι απλώς θα μειώσει τους χώρους και τις δραστηριότητές του, αλλά μέσα σε μια μέρα μεταφέρθηκε όλος ο εξοπλισμός και άδειασαν οι χώροι ενώ οι εργαζόμενοι πληροφορήθηκαν για την αναστολή λειτουργίας από ένα χαρτί έξω από την πόρτα.

Σύμφωνα με την Νίκη Δροπαλή, εργαζόμενη από την Καβάλα , απλήρωτοι παραμένουν και οι εργαζόμενοι στην Ξάνθη, εκφράζοντας φόβους ότι και αυτό το κατάστημα σύντομα θα έχει την τύχη της Καβάλας. Σε αυτή την περίπτωση εκτός από τους εργαζόμενους θα μείνουν ακάλυπτοι και οι πελάτες που έχουν «κλείσει» τα σχετικά προγράμματα.





Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/