Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τον πάγκο του Ηρακλή

Ο Εβρίτης προπονητής αποφάσισε να αποχωρήσει, κάτι στο οποίο συμφώνησε και η διοίκηση της ομάδας

                              ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟ
                       ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής και η διοίκηση την έκανε αποδεκτή. Ο Θρακιώτης τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα με την Κέρκυρα, θεωρώντας ότι το κλίμα ειναι ιδιαίτερα βαρύ.

Τα γεγονότα που σημειώθηκαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα και τα όσα φέρεται να έχουν πει μέλη της διοίκησης προς το συγκεντρωμένο πλήθος που ζητούσε την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας, οδήγησαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε παραίτηση.

Ο Έλληνας τεχνικός συζήτησε με τη διοίκηση τη διακοπή της συνεργασίας για το καλό της ομάδας, όπως φέρεται να έχουν πει και οι δύο πλευρές.

Αμέσως μετά η ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Ουζουνίδη. "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την αποδοχή της στην υποβολή παραίτησης από τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη. Ευχαριστεί θερμά τον προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα, στην δύσκολη περίοδο, κατά την οποία ανέλαβε τις τύχες της και του εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής καριέρας του".

Μάλιστα ο Ουζουνίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου και αποχαιρέτησε τους παίκτες του Γηραιού. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Θρακιώτης τεχνικός δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες κρούση από την Α.Ε. Λεμεσού.

Ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας εξερχόμενος από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας μίλησε για την απόφαση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Δήλωσε επίσης ότι η ομάδα θα βελτιώσει την βαθμολογική της θέση.

"Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και όλοι να σταθούν στο πλευρό των παικτών. Οι αποδοκιμασίες των οπαδών δεν έχουν καμία σχέση με την απόφασή μου. Έδωσα ότι είχα για την ομάδα, με τις καλές και τις άσχημες στιγμές μου. Προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που θεωρείς ότι είναι οι κατάλληλες για την ομάδα. Η ομάδα θα ξεφύγει από τη δύσκολη θέση. Ήρθαν καλοί παίκτες. Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει ο νέος προπονητής και να πάρει η ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται. Η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή, όσο παρουσιάζεται. Ομάδες που θεωρούνται εκπλήξεις στο πρωτάθλημα, απέχουν δύο βαθμούς από εμάς".

Για το πότε πήρε την απόφαση, είπε ότι... "Αισθανόμουν ότι δεν ήμασταν όλοι μαζί. Δεν ξυπνάς μία μέρα και λες ότι φεύγω. Οι διοικούντες είναι ακόμη άπειροι, αφού είναι η πρώτη τους χρονιά στην ομάδα. Έκαναν λάθη, αλλά δεν ήταν εσκεμμένα. Δεν είχαν ποτέ τους κακή πρόθεση. Ήθελαν να παραμείνω, αλλά πίστευα στην απόφασή μου".


Πηγή:  http://www.gazzetta.gr/