Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Προσποιήθηκαν τους τεχνικούς της ΔΕΗ, έδεσαν και φίμωσαν δυο γριούλες στα Μάγγανα και τις έκλεψαν

Θρασύτατη ληστεία μέρα - μεσημέρι από δύο κουκουλοφόρους που δεν σεβάστηκαν την ηλικία των δύο γυναικών, στο σπίτι των οποίων κατάφεραν να μπουν

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η
ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΛΕΙΑ ΤΟΥΣ; 


*Ας εύχονται τα καθάρματα μην τους βρουν οι Μαγγανιώτες πριν την αστυνομία….

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι δυο κουκουλοφόροι άγνωστοι εισέβαλαν σήμερα σε σπίτι στα Μάγγανα όπου διαμένουν δυο ηλικιωμένες γυναίκες με την πρόφαση ότι είναι……τεχνικοί από την ΔΕΗ . Μόλις οι γυναίκες κατάλαβαν ότι είναι κλεφτές και άρχισαν να φωνάζουν τις «φίμωσαν», τις έδεσαν χειροπόδαρα και τις έκλεισαν τα μάτια με μια αυτοκόλλητη ταινία!!!

Στη συνέχεια έκλεισαν τις κουρτίνες του σπιτιού και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα!!!

Τελικά αφού βρήκαν περίπου 400 ευρώ τα πήραν και τράπηκαν σε άγνωστη διεύθυνση….

-Τότε η μια από τις δυο ηλικιωμένες γυναίκες κατάφερε να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια την οικογένεια της. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων οι δράστες ήταν με ένα μαύρο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν ύποπτα τις προηγούμενες μέρες στο χωριό των Μαγγάνων, ενώ ήδη η αστυνομία (που δεν έδωσε καμιά λεπτομέρεια για το συμβάν….), έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους!!!

Στα Μάγγανα πάντως επικρατεί αναβρασμός και οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί, ενώ ιδιαίτερα οι άνδρες που διακρίνονται για την παλικαριά τους, σκοπεύουν να βάλουν μέχρι και σκοπιές πλέον στο χωριό τους και αλίμονο αν πιάσουν στα χέρια τους, κάποιο «κάθαρμα» που συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο σε ηλικιωμένους ανθρώπους…! Δεν θα έχουν καλό τέλος…

(Σ.Σ. Πρόκειται για ΛΗΣΤΕΙΑ που μόνο σε αστυνομικές ταινίες βλέπει πλέον κανείς!!! Σημειώνουμε ότι τα θύματα δεν μπόρεσαν να αναγνωρίσουν τους δράστες που φορούσαν κουκούλες…!)