Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Θα προλάβει να κάνει παρέλαση ο Ουζουνίδης μετά την κλήρωση με το δύσκολο πρόγραμμα της Ξάνθης;

«Κλείστε τα αφτιά σας» απαντά ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος, που κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή

            ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ;


ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΝΕΑ  ΤΗΣ  ΟΜΑΔΑΣ

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η κλήρωση του πρωταθλήματος, στη μνήμη όλων ήρθαν αυτομάτως προηγούμενες σεζόν που η ομάδα πέρασε δύσκολα. Πολλοί ήταν αυτοί που μεταξύ σοβαρού και αστείου αναρωτήθηκαν αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προλάβει την παρέλαση του Οκτωβρίου. Όπως είναι αλήθεια ότι από κάπου έχουνε πάρει το δικαίωμα να σκέφτονται κατά αυτόν τον τρόπο.

Για να πούμε την αλήθεια είναι τουλάχιστον άδικο για έναν προπονητή που τώρα προσπαθεί να κτίσει μια ομάδα, που έχει ακόμη τις ελλείψεις της, να προτρέχουμε και να γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις και σκέψεις. Ο καθένας πρέπει να κρίνεται από το έργο του και ο νεαρός τεχνικός μόλις ξεκίνησε και χρειάζεται χρόνος για να πει κάτι κάποιος με «σιγουριά».

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Χρήστος Πανόπουλος ακριβώς για να προλάβει καταστάσεις ώστε να μην πάρουν τα μυαλά κάποιων αέρα – αυτή την εξήγηση δίνουμε – μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στηρίζοντας τον προπονητή κηρύσσοντας τον μάλιστα το απόλυτο αφεντικό των αποδυτηρίων και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Μην ακούτε τι γράφονται και τι λέγονται στα site. Κλείστε τα αφτιά σας, τον προπονητή θα τον στηρίξω ακόμη και αν κάνει 15 ήττες. Η ομάδα είναι στο χέρι μας να πάει ψηλά. Υπάρχουν τόσες δυσκολίες γύρω σας, βλέπετε τι γίνεται, εγώ σας στηρίζω δεν θα έχετε πρόβλημα δεν υπάρχουν ομάδες που να πληρώνουν σαν και εμάς στην ώρα τους» είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας της ομάδος. Σύμφωνα πάντως με το περιβάλλον του περίμενε περισσότερα πράγματα -κυρίως από κάποιους παίκτες- στο προχθεσινό φιλικό. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι στην συνάντηση που είχε με τον Ουζουνίδη συζητήθηκε η ενίσχυση της ομάδος τουλάχιστον σε δυο θέσεις. Αυτή θα είναι μια πραγματική στήριξη προς τον προπονητή.


Καθαρή και η αξονική

Θλαστικό τραύμα στη μέση έδειξε η αξονική τομογραφία που υπεβλήθη χθες ο Ντίκα, οπότε ο Ρουμάνος γλίτωσε τα χειρότερα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμος να προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.


Χαλάρωμα και ξεκούραση

Χθες το πρωί στις 8:00 προπονήθηκαν σε χαλαρό ρυθμό οι παίκτες της Skoda Ξάνθη. Αμέσως μετά ήταν ελεύθεροι για να ξεκουραστούν μέχρι σήμερα το απόγευμα που επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις πριν την αυριανή αναμέτρηση 19:30 με τον Πανσεραικό στα Πηγάδια.


Για τα 10 ευρώ με MANISASPOR

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους είναι δικαίωμα της ομάδας να έχει εισιτήριο και στα φιλικά παιχνίδια. Δεν είναι ούτε παράλογο ούτε κακό. Το ότι έχει συνηθίσει τον κόσμο να παρακολουθεί δωρεάν τα φιλικα παιχνίδια δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Προχθές για παράδειγμα είχε περίπου χίλια άτομα σο γήπεδο, αν υπήρχε εισιτήριο έστω και 5 ευρώ θα έβγαιναν οι μισθοί αρκετών ανθρώπων που δουλεύουν στο οικοδόμημα των Πηγαδίων. Δεν θα το άφηναν πολύ έτσι…το αναφέρουμε αυτό με αφορμή mail αναγνώστη που έλεγε ότι το εισιτήριο του αγώνα ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα που ήταν επίσημο ευρωπαϊκό κόστιζε μόλις 15 ευρώ. Στον ΠΑΟΚ και τον κάθε ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσεις μια φιλική αναμέτρηση ακόμη και με το λιανοκλάδι πληρώνεις εισιτήριο… ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Στις 28/8 η πρεμιέρα με ΠΑΟΚ Την Κυριακή (28/8) στις 21:30 θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την Skoda Ξάνθη στην πρεμιέρα της Super League.