Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ισοπαλία απέσπασε η Ξάνθη στο Βικελίδης

Δεν μπήκαν γκολ στην αναμέτρηση με τον Άρη, όπου παρά τα αγωνιστικά προβλήματα οι Θρακιώτες κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Αλλη μια πολύ καλή εκτός έδρας εμφάνιση, πραγματοποίησε η Skoda Ξάνθη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αντίπαλο τον Άρη και απέσπασε τον βαθμό από την λευκή ισοπαλία (0-0). Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχασε σωρεία ευκαιριών  και αν ήταν πιο αποτελεσματική ίσως έπαιρνε και τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν με τον Πόι (16΄, 66΄), αλλά και με τους νεαρούς Μάνταλο (29΄) και Βλαχοδήμο (67΄, 77), που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις για ακόμη μια φορά. Με 10 παίκτες ο Άρης τα τελευταία 10 λεπτά λόγω αποβολής του Καστίγιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά η Ξάνθη δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί αυτήν την αριθμιτική υπεροχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μισέλ (46' Πορτίγια), Καστίγιο, Φατί, Ντίκο (46' Τόχα), Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ίακομπ (70' Ακόστα), Ουμπίντες.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Σταθάκης, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα, Μάνταλος (75' Μαρκόφσκι), Πόι, Μαρσελίνιο (61' Βλαχοδήμος), Καζάκης (73' Σουάνης).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στυλιάρας (Αιτ/νίας), με βοηθούς τους κ. Κωστάρα (Αιτ/νίας) και κ. Ποντίκη (Πρέβεζας).

.