Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Εξετάσεις στην πλατεία Ξάνθης για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Γιώργος Παπασταματίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Η Παγκόσμια ημέρα Ηλικιωμένων γιορτάστηκε στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.

Ο εορτασμός στην Ξάνθη έγινε με την διοργάνωση δωρεάν εξετάσεων πρωτοβάθμιας περίθαλψης από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί ηλικιωμένοι της Ξάνθης ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Γιώργος Παπασταματίου.

«Αξίζουν οι ηλικιωμένοι αυτού του κόσμου αυτή την τιμή, καθώς προετοίμασαν το έδαφος για την έλευση των νέων» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου Γιώργος Παπασταματίου.Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «η αγάπη και η φροντίδα προς τους ηλικιωμένους δείχνει και την ποιότητα του πολιτισμού μας.»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε στην κεντρική Πλατεία, μετά τις 11.30, η συμμετοχή των ηλικιωμένων ήταν αρκετά μεγάλη. Για την πραγματοποίηση των εξετάσεων βρέθηκαν στην Πλατεία, άτομα από το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται στις υπηρεσίες της κοινωνικής μέριμνας του Δήμου.

Οι ηλικιωμένοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από την πρωτοβουλία για τις δωρεάν εξετάσεις και μετά τις εξετάσεις και τα απαραίτητα υγρά πήραν και ένα φυλλάδιο με συμβουλές ιατρικής φύσεως

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/