Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Συμφωνία των επικεφαλής των παρατάξεων στο Δήμο Ξάνθης

Συνάντηση στο Δημαρχείο της Ξάνθης πραγματοποιήσαν το πρωί της Παρασκευής οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου

ΣΕ ΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ;

Συνάντηση στο Δημαρχείο της Ξάνθης πραγματοποιήσαν το πρωί της Παρασκευής οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα μέτρα που πρόκειται να λάβει ο Δήμος Ξάνθης για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και την ανακούφιση των δημοτών . Όπως ανέφερε και ο Γιώργος Κολλάρος που είχε τη σχετική πρωτοβουλία, το κλίμα ήταν αρκετά καλό στη συνάντηση και συζητήθηκαν τα 12 μέτρα που έχει προτείνει προς το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και άλλα που τέθηκαν.

Ζητούμενο να υπάρξει παρέμβαση του Δήμου υπέρ των ασθενών δημοτών ενώ ιδιαίτερη θα είναι ημέρμινα για τη ΔΕΗ και θα υπάρξει παράσταση ώστε να μην κόβεται το ρεύμα με ευκολία για πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν άμεσα. «Φανταζόμουν ότι θα γίνει μια επιτροπή για να μη συζητηθούν τα θέματα αλλά τελικά υπήρξε πάρα πολύ καλή πρόθεση από όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων, παρά τις διαφορές που υπάρχουν» ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Συμφωνήθηκε να υπάρξει ένα κείμενο με μια σειρά από δράσεις και υποχρεώσεις που θα αναλάβει ο Δήμος και το οποίο θα προωθηθεί για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/