Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Με απουσίες στον Άρη σήμερα η Skoda Ξάνθη

Ολα τα τελευταία νέα των ομάδων αλλά και η προϊστορία των αναμετρήσεων

ΤΟ PRΕGAME TOY ΑΓΩΝΑ


Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Skoda Ξάνθη την Κυριακή 2/10 (NOVA 16:00)στο Κλεάνθης Βικελίδης, για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Άρη για την 5η αγωνιστική της Superleague. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με το ΟΦΗ, στοχεύει στο να παραμείνει η ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα, όμως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βάλλα, Φλίσκα και Βασιλακάκη, που σκόραρε στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του.

Από την άλλη μεριά ο Άρης βρίσκεται σε μια περίεργη κατάσταση, αφού έχει και αυτός σημαντικές απουσίες, όπως ο Σολτάνι (τιμωρημένος), Σηφάκης, Τσέζαρεκ (τραυματίες), όμως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έχει 4 νέα αποκτήματα της τελευταίας στιγμής, από τον Βόλο που υποβιβάστηκε, τους Ακόστα, Γιακούποβιτς, Σανκαρέ και Ουμπίδες.

Μόνο νίκες έχει να δείξει η σύγχρονη προϊστορία των δύο ομάδων, αφού τα τελευταία 5 χρόνια, το αποτέλεσμα της ισοπαλίας δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των δύο ομάδων. για την ακρίβεια 3 νίκες για τον Άρη και 2 για την Skoda Ξάνθη. Στην περσινή αναμέτρηση οι Ξανθιώτες δραπέτευσαν με το τρίποντο την νίκης, χάρη σε δύο τέρματα του Δημήτρη Σουάνη. Πιο αναλυτικά:

2006-07 Άρης - Skoda Ξάνθη 1-0 (Κουλοχέρης)

2007-08 Άρης - Skoda Ξάνθη 2-0 (Νάτσο Γκαρσία, Σανσόν)

2008-09 Άρης - Skoda Ξάνθη 0-1 (Αγκάλι)

2009-10 Άρης - Skoda Ξάνθη 1-0 (Άμπρέου)

2010-11 Άρης - Skoda Ξάνθη 0-2 (Σουάνης)


Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Καστίγιο, Ιάκομπ, Πορτίγια, Γιαννιώτας, Γκαρσία, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Ακόστα, Γιακούποβιτς, Σανκαρέ και Ουμπίδες.
Η 20μελής αποστολή της Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντάνι , Στάσιακ, Κομεσίδης, Γκατσολάρι, Τσουμάνης, Μάρα, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Σταθάκης, Ντίκα, Μαρκόφσκι, Μάνταλος, Πόι, , Σουάνης, Βλαχοδήμος και Καζάκης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. ο Στυλιάρας (Αιτ/νίας) με βοηθούς τους κ. Κωσταρά (Αιτ/νίας) και κ. Ποντίκη (Πρέβεζας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Παππάς (Αθηνών).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/