Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Οι εκλογές του Ερασιτέχνη Πανθρακικού

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα και αναδείχθηκε έτσι το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ





Ο Κώστας Κωσταρέλης, πρόεδρος του Ερασιτέχνη τα τελευταία 4,5 χρόνια, πριν την ψηφοφορία των μελών, στη σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και όλους τους συνεργάτες του για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τους ώστε να πετύχουν σημαντικά πράγματα στο διάστημα παραμονής του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΠΣ Πανθρακικός.

Ευχαρίστησε επίσης και τις αρχές του τόπου για την παραχώρηση έκτασης αλλά και τις βοηθητικές εργασίες που πραγματοποίησαν ώστε να αναγερθεί το αθλητικό κέντρο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΠΑΕ για τις οικονομικές ευκολίες που παρείχε σε όποιο θέμα χρειαζόταν.

Στην Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, κ. Δημήτριος Τζελέπης, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη. Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι όλα τα τμήματα υποδομής αλλά και η επαγγελματική ομάδα προπονούνται στον ίδιο χώρο.

Το νέο 9μελες σχήμα έχει συνάντηση την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 21:30 για την ανάδειξη του νέοι Διοικητικού Συμβουλίου με το οποίο θα πορευτεί ο Ερασιτέχνης τα επόμενα 3 χρόνια.

Αναλυτικά οι ψήφοι που πήρε καθένας:

Α/Α Ονοματεπώνυμο Ψήφοι
1 Αγγελάρας Χαράλαμπος 16
2 Γεωργιάδης Αναστασιος 18
3 Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος 14
4 Ζαφειριάδης Κωνσταντίνος 17
5 Κωσταρέλης Κωνσταντίνος 18
6 Μουζάς Μιχαήλ 11
7 Νικολαίδης Κωνσταντίνος 16
8 Ξανθοπουλίδης Ιωάννης 8
9 Σακαλής Εμμανουήλ 12
10 Τσιμουρδάγκας Μάρκος 21
11 Χατζοπούλου Μαρίνα 1

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή ψηφίστηκαν οι Βρούζος Περικλής, Σκουλαρίδης Αθανάσιος και Τζελέπη Χαρίκλεια.

.