Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι μειονοτικοί βουλευτές

Αχμέτ Χατζηοσμάν από την Ροδόπη και Τσετίν Μάντατζη από την Ξάνθη συνάντησαν τον Γιάννη Δριβελέγκα στο γραφείο του στην Αθήνα
      ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;



Τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Δριβελέγκα, επισκέφτηκαν σήμερα στο γραφείο του οι βουλευτές ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης και Ξάνθης, Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη.

Αφορμή για την επίσκεψη ήταν η ενημέρωση για την πορεία της προκαταβολής των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης για το 2011. Στη διάρκεια της συνάντησης οι βουλευτές παρουσίασαν την εικόνα που επικρατεί στον αγροτικό τομέα στην περιοχή μας και μετέφεραν στον Υφυπουργό τις δυσκολίες των παραγωγών της Ροδόπης και της Ξάνθης λόγω της γενικευμένης οικονομικής κρίσης και την αγωνία που τους διακατέχει σχετικά με την έγκαιρη πληρωμή των δικαιωμάτων για το 2011.

Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τους βουλευτές ότι από την πλευρά του Υπουργείου υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για την πληρωμή των δικαιούχων και εκκρεμούν ορισμένες εργασίες από την πλευρά των τραπεζών για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκταμίευσης των χρημάτων. Βάσει εκτιμήσεων του Υπουργείου, η προκαταβολή θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών στις αρχές Νοεμβρίου.

.