Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αθεόφοβοι: έκλεβαν παγκάρια από εκκλησίες της Ορεστιάδας

Τους έπιασαν επ' αυτοφώρω να αφαιρούν χρήματα από παρεκκλήσι, ενώ είχαν διαρρήξει άλλους τέσσερις ιερούς ναούς στην περιοχή κλέβοντας ακόμα και το... πετρέλαιο

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τους δύο ημεδαπούς να έχουν εισέλθει σε παρεκκλήσι της Ορεστιάδας και να έχουν αφαιρέσει από το παγκάρι, το χρηματικό ποσό των 81,50 Ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 2-10-2011 έως και 16-10-2011 είχαν διαρρήξει δύο Ιερούς Ναούς και δύο παρεκκλήσια στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας, από τους οποίους είχαν αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα, χρηματικά ποσά και ποσότητα πετρελαίου.

Κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

.