Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Αποκάλυψη: ο Παυλίδης πάει για βουλευτής, κόντρα στον Κοντό!!!

Αναμένεται κόντρα μεγατόνων
στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της
Ξάνθης, όταν και όποτε γίνουν
φυσικά οι βουλευτικές εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Ο πρώην νομάρχης Ξάνθης και υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΝΔ Γιώργος Παυλίδης θα μετέχει στα βουλευτικά ψηφοδέλτια της ΝΔ, ως υποψήφιος βουλευτής στην Ξάνθη. Αυτό μεταφέρει με βεβαιότητα στο ρεπορτάζ της, την περασμένη Κυριακή, η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", μια εφημερίδα που μόνο για το ότι δεν έχει έγκυρο ρεπορτάζ στα της ΝΔ δεν μπορεί να κατηγορηθεί.

Η εφημερίδα παρουσιάζει έν α τρισέλιδο αφιέρωμα με όλους τους νέους υποψηφίους της ΝΔ σε όλη τη χώρα, που έγινε μάλιστα και πρωτοσέλιδο. Για την Ξάνθη, λοιπόν, αναφέρει ότι υποψήφιος βουλευτής θα είναι ο Παύλίδης, κόντρα προφανώς στον Αλ. Κοντό, αλλά και η Γεβργία Ανδρέου εκ νέου. Για την Ροδόπη αναφέρει ότι η αναζήτηση υποψηφίων συνεχίζεται, ενώ για τον Έβρο ως μόνο σίγουτο αναφέρει τον Ακη Γεροντόπουλο.

Εχουν περάσει τρεις ημέρες από το δημοσίευμα και καμία διάψευση δεν έχει υπάρχει από το λαλίστατο συνήθως γραφείο του Γιώργου παυίδη. Και επειδή αυτά δεν γράφτηκαν σε κάποια τυχαία αλλά μια αμιγώς παραταξιακή μεγάλη εφημερίδα της Αθήνας,  τι να υποθέσουμε;

.