Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Σε ποδοσφαιρικό τουρνουά θα συμμετάσχει ομάδα της... "Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτ. Θράκης"

Πραγματοποιήθηκε η σύνοδος
του διοικητικού της συμβουλίου
που κράτησε πέντε ώρες αν και
παρόντα ήταν μόνο τα οκτώ από
τα έντεκα συνολικά μέλη του

            ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ;


Πραγματοποιήθηκε στις 1-10-2011 στο Βίτεν η 2η σύνοδος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης. Η σύνοδος πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΕΟΤΔΘ με την συμμετοχή 8 από τα 11 μέλη του Δ.Σ. και συζητήθηκαν οι διεθνείς προσπαθειες που υλοποιούνται και σχεδιάζεται να υλοποιηθούν καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Η ΕΟΤΔΘ θα μετάσχει στο τουρνουά ποδοσφαίρου Europeada 2012
Κατά την πεντάωρη περίπου σύνοδο καταρχάς σχολιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα. Συζητήθηκαν οι πιθανές επιδράσεις που έχουν οι εξελίξεις στη χώρα πάνω στην Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης και επίσης συζητήθηκαν τα προβλήματα επικαιρότητας της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Στο δεύτερο θέμα εξετάστηκαν λεπτομερώς οι διεθνείς εκδηλώσεις στις οποίες μετείχαν τα κεντρικά γραφεία της ΕΟΤΔΘ και το γραφείο εκπροσώπησης της ΕΟΤΔΘ στις Βρυξέλες από τις 30-4-2011 που έγινε η προηγούμενη σύνοδος του Δ.Σ. και εντεύθεν. Επίσης συζητήθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. οι σχεδιαζόμενες να πραγματοποιηθούνε ως το τέλος του χρόνου διεθνείς εκδηλώσεις.

Επίσης συζητήθηκε και αποφασίστηκε η ΕΟΤΔΘ να μετάσχει στο 2ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την επωνυμία “EUROPEADA 2012” που οργανώνει η Ένωση Ευρωπαϊκών Μειονοτήτων (FUEN) στο χρονικό διάστημα 16-24 Ιουνίου 2012.

 
Πηγή:  http://tourkikanea.gr/