Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Το ΚΚΕ απαντά στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Μετά την γραπτή δήλωση του τελευταίου, με την οποία ζητά την κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας κατά του περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Τρέλλη έπειτα από όσα έγιναν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο
       ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Θεωρούμε πολιτικά απαράδεκτη την επιστολή του Δημάρχου Αλεξ/πολης προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, για την επιβολή πειθαρχικών μέτρων σε βάρος του Περιφερειακού Συμβούλου Χρήστου Τρέλλη, γνωστού στελέχους του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην ΑΜ-Θ.

Η πολιτική στάση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, που βρίσκει απήχηση στο λαό, είναι που εξοργίζει αφάνταστα τους πολιτικούς και ταξικούς μας αντιπάλους (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ).

Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 28/9/2011 δεν ήταν καθόλου αθώα και δημοκρατική, όπως εμφανίζεται στην επιστολή του Δημάρχου, η συμπεριφορά του Προέδρου, σ΄ ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξ/πολης.

Επιχειρήθηκε από μέρους του Προεδρείου το άρον άρον κλείσιμο του θέματος, χωρίς καν συζήτηση, γεγονός που διαψεύδει τα περί «μικρού ναού της δημοκρατίας» σε ότι αφορά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξ/πολης.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν κάποιοι θέλουν να επιτεθούν στο ΚΚΕ και στη Λαϊκή Συσπείρωση, επιτίθενται προσωπικά στα στελέχη του με απειλές περί πειθαρχικών και ποινικών διώξεων. Τους δηλώνουμε ότι δε μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Αυτό το ξέρουν βέβαια και κυρίως αποσκοπούν στη φίμωση και τρομοκράτηση του λαού. Η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό.

Η όλη ενέργεια του Δημάρχου Αλεξ/πολης, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να συσκοτίσει την ουσία του ζητήματος, ότι δεν πρέπει να παραχωρηθεί το 3ο Δημοτικό Σχολείο στη Μητρόπολη.

Αλεξ/πολη, 5/9/2011

.