Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ξεκούραση και… Νταρμπιόν για την Skoda Ξάνθη!

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της νέας του ομάδας αναμένεται να πραγματοποιήσει το απόγευμα της Τετάρτης ο Στεφάν Νταρμπιόν

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ

Την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες αναμένεται να κάνει ο Νταρμπιόν στην αυριανή (5/10) προπόνηση της Ξάνθης, όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει του Σαββατιάτικου (8/10) φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας (17.00).

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο Γάλλος μέσος να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του κόντρα στους Δραμινούς, προκειμένου ο Μαρίνος Ουζουνίδης να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και σιγά-σιγά να εγκλιματίζεται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός, έδωσε ρεπό σήμερα Τρίτη (4/10) στους παίκτες του, μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τους ζήτησε να ξεκουραστούν προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση στο φιλικό με τους «Μαυραετούς», όπου και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει παιχνίδια στο πόδια τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην αυριανή (5/10) προπόνηση δεν θα δώσουν το «παρών» οι Πέτρος Μάνταλος, Γιούρι Λοντίγκιν και Μάριαν Αλτιρμακόφσκι, καθώς έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

.