Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο Εντιμάρ αποκαλύπτει: «Φανταστικοί οι Ελληνες οπαδοί»

Εντυπωσιασμένος από τη στήριξη που παρέχουνστις ομάδες του και από την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, δήλωσε ο αριστερός μπακ της Ξάνθης μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό

            ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

Εντυπωσιασμένος από τη στήριξη που παρέχουν οι Ελληνες οπαδοί στις ομάδες του και από την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, δήλωσε ο Εντιμάρ μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο αριστερός μπακ της Ξάνθης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για τους Ελληνες οπαδούς και τη Super League, ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του και ο Ατρόμητος μπορούν να αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, εξήγησε ότι η διακοπή θα κάνει καλό στους Ακρίτες και υποστήριξε ότι αυτό που λείπει από την Ξάνθη στα πρώτα ματς είναι το γκολ.


Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Εντιμάρ:

Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της Ξάνθης:  «Η Ξάνθη έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αυτό που λείπει είναι το γκολ. Εκτιμώ όμως ότι η ομάδα μου στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερη. Θα μπορέσει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται και να ανέβει και στη βαθμολογία».

Για το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών:  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά δύσκολο. Στις πρώτες αγωνιστικές παίξαμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για το έως τώρα δυσκολότερο παιχνίδι: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Αυτό όμως που μας δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το ψυχολογικό κομμάτι και όχι τόσο το αγωνιστικό γιατί αν και βρεθήκαμε να έχουμε το πάνω χέρι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να κρατάμε στα χέρια μας τη νίκη, τελικά χάσαμε».

Για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα: «Οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που διεκδικούν τον τίτλο ωστόσο ομάδες όπως η Ξάνθη και ο Ατρόμητος είναι ομάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είμαι πεπεισμένος ότι η Ξάνθη θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερο θέαμα και θα πετύχει τους στόχους της».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Μετά από μία σειρά πολύ δύσκολων παιχνιδιών ήρθε η ώρα της ξεκούρασης. Η διακοπή θα κάνει πολύ καλό στην ομάδα μου. Θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι για τη συνέχεια».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Και το λέει αυτό ένας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει στην Πορτογαλία. Η ζωή στην Ελλάδα, επίσης, είναι πολύ καλή. Έχω εντυπωσιαστεί από τους Έλληνες φιλάθλους. Είναι φανταστικοί. Είναι πάντα κοντά στις ομάδες τους».


.