Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωσε Νταρμπιόν η Ξάνθη

Ο γάλλος αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά απέκτησε τη δυνατότητα μεταγραφής μετά τον υποβοβασμό της ομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Την απόκτηση του Στεφάν Νταρμπιόν ανακοίνωσε τη Δευτέρα (03/10) η Ξάνθη.

Το μόνο που απέμενε για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον μέχρι πρότινος χαφ του Ολυμπιακού Βόλου ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Αν και αυτή αναμενόταν την Τρίτη, εκδόθηκε τελικά τη Δευτέρα, χωρίς όμως να γνωστοποιείται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο Νταρμπιόν, αν και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ενός έτους.

Ο 27χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Μονπελιέ (2002-07), Αζαξιό (2007-09) και Ναντ (2009-11) και το περασμένο καλοκαίρι άφησε για πρώτη φορά την πατρίδα του, ώστε να παίξει ποδόσφαιρο στη χώρα μας.

Με την ανακοίνωση μπήκε τέλος  σε ένα σίριαλ που ξεκίνησε το καλοκαίρι, βρήκε τον Γάλλο μέσο να υπογράφει αρχικά στον Ολυμπιακό Βόλου, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην θεσσαλική ομάδα, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκε από την Skoda Ξάνθη.

Ο Νταρμπιόν με το καλημέρα, κάνει ένα είδος ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας, αφού πιθανότατα θα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί μήνα Οκτώβρη! Και ίσως ο μοναδικός που θα προσπαθήσει να μπει στο κλίμα της ομάδας μετά την 5η αγωνιστική!

.