Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ωωω… Σουλταν–ίδη! Δύο γκολ και εύκολη πρόκριση Πανθρακικού

Η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και πήρε το εισιτήριο γισ την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

   ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Με δύο γκολ (το ένα καλύτερο από το άλλο) του πολύπειρου Νίκου Σουλτανίδη, ο Πανθρακικός πήρε το εισιτήριο για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας του εμφανώς ανέτοιμου Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με 2-0.

Η επετειακή εμφάνιση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» λόγω της συμπλήρωσης 120 χρόνων ζωής, δεν έφερε γούρι στους γηπεδούχους οι οποίοι με εξαίρεση κάποιες χαμένες ευκαιρίες από «στημένες» μπάλες (αποκορύφωμα το δοκάρι στην κεφαλιά του Γρομητσάρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Διαμάντη στο 43΄και αφού ο Σικαλιάς βρει την μπάλα), δεν πρόβαλλαν σοβαρή αντίσταση στους «πράσινους» σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Το σκορ για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη άνοιξε μόλις στο 11΄ο Σουλτανίδης μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια, για να σφραγίσει ο ίδιος την υπεροχή του Πανθρακικού ολοκληρώνοντας την προσωπική του παράσταση στο 51΄ με εκπληκτικό βολέ πάνω από τον Μένιο!

Το 2-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα αφού οι φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα (ο οποίος επικεντρώνεται πλέον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας την ερχόμενη Κυριακή ) να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι δεν απέδωσαν καρπούς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μένιος, Κύργιας, Κοροβέσης, Κισκαμπάνης, Γρομητσάρης (46' Δημογιάννης), Μπιμπίρης, Σαββίδης, Σεμερτζίδης (68' Κρουσταλέλης), Ζαχαρόπουλος, Διαμάντης, Τομάς (60' Καραδέμητρος).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Βαγγελόπουλος, Σουλτανίδης, Βλάχος (85' Γωνιάδης), Μπαϊκαρά (74' Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Σαρακατσάνος, Ουέλινγκτον (63' Μίνγκας), Σκλιοπίδης, Ρεκλείτης, Μπουτζίκος.

.