Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Στη λίστα των μεγαλοφειλετών του Δημοσίου... και δημοτικός σύμβουλος!!!

ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ
ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ
ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ
ΤΡΕΜΕΙ ΜΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δημοτικός σύμβουλος της Ορεστιάδας βρίσκεται στην λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου, σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το Υπουργείο Οικονομικών που έχει η Piazza del Popolo!!!

Ο συγκεκριμένος, που βρίσκεται στην λίστα με τα φυσικά πρόσωπα και όχι με νομικά, προς το παρόν προφυλάσσεται από την διαδικασία δημοσιοποίησης του ονόματος του, λόγω της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το ιστολόγιο μας δεν γνωρίζει…

Η λίστα με τα φυσικά πρόσωπα – μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, βρίσκεται στο γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου, όπου εδώ και λίγες ημέρες παραδόθηκε στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη. Η λίστα αφορά 6.500 φυσικά πρόσωπα!!!

Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει από τις 13 Οκτωβρίου τη λίστα η οποία, παρά τις τρεις υπομνήσεις του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, μόλις πριν λίγες ημέρες έφτασε τελικά στα χέρια του από το Υπουργείο Οικονομικών. Είχε προηγηθεί πάντως η αυστηρή προειδοποίηση του, πως αν δεν του αποσταλεί εντός των επόμενων ωρών, θ’ αναζητηθούν ποινικές ευθύνες.

Για να δούμε τι θα δούμε…
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/