Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ντοκουμέντο: η έκθεση αυτοψίας της κλοπής των φωτιστικών από το σιντριβάνι στο Πάρκο Κομοτηνής!

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με την αυτοψία που διεξήχθη για λογαριασμό του δήμου Κομοτηνής, αφαίρεσαν συνολικά 114 υπόγεια φωτιστικά σώματα και 16 διακοσμητικά ακροφύσια των κεντρικών σιντριβανιών, τις μικρές δηλαδή μπάλες, που περιβάλλουν τους λαμπτήρες

ΠΟΙΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ;


Το σύστημα φωτισμού των σιντριβανιών του πάρκου Κομοτηνής, έβαλαν στο μάτι άγνωστοι δράστες κατά τις νυχτερινές ώρες της περασμένης Τρίτης, προβαίνοντας σε κλοπές εξοπλισμού αξίας μεγαλύτερης των 35.000 ευρώ.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με την αυτοψία που διεξήχθη για λογαριασμό του δήμου Κομοτηνής, αφαίρεσαν συνολικά 114 υπόγεια φωτιστικά σώματα και 16 διακοσμητικά ακροφύσια των κεντρικών σιντριβανιών, τις μικρές δηλαδή μπάλες, που περιβάλλουν τους λαμπτήρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος από τις κλοπές του συγκεκριμένου εξοπλισμού είναι συγκριτικά χαμηλό σε σχέση με τη ζημία, που επήλθε, από τις βλάβες που προκλήθηκαν στο σύστημα φωτισμού, κατά την προσπάθεια των δραστών να αφαιρέσουν τη λεία τους.

Το παραπάνω κόστος καλείται πλέον να καλύψει ο δήμος Κομοτηνής, που θα πρέπει να αντικαταστήσει τον εξοπλισμό, που εκλάπη, και να αναλάβει τις απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση του συστήματος φωτισμού του πάρκου. Η νομική υπηρεσία του δήμου, όπως ήταν φυσικό, κατέθεσε χθες μήνυση κατ’ αγνώστων.
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/