Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Δύο επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Θράκη υποψήφιες για European Business Awards 2011

Συνολικά τρεις εταιρείες επιλέχθηκαν από όλη την Ελλάδα και οι δύο από αυτές έχουν δραστηριότητα στην περιοχή μας

              ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι τρεις ελληνικές εταιρίες (οι 2 δραστηριοποιούνται στην Θράκη, αμφότερες στην Ροδόπη) που έλαβαν το βραβείο Ruban d’Honneur στα European Business Awards 2011, κατόπιν πρότασης της εταιρίας RSM Stylianou, μέλος της RSM International, που είναι και φέτος βασικός χορηγός των βραβείων. Τα βραβεία τα οποία διεκδικούν οι τρεις ελληνικές επιχειρήσεις είναι:

• η Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης (Βεργίνα) το βραβείο RSM International Entrepreneur of the Year (RSMi Επιχειρηματίας της Χρονιάς) για το οποίο προτάθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτριος Πολιτόπουλος. Ως γνωστόν έχει το εργοστάσιό της στην ΒΙΠΕ Κομοτηνης.

• η Gaea Products το βραβείο HSBC Import/Export Award

• και η Pharmathen το βραβείο HSBC Import/Export Award. Ως γνωστόν, έχει δημιουργήσει μονάδα στις Σάπες.

Οι εταιρίες αυτές έχουν ήδη λάβει το βραβείο Ruban D’ Honneur, διάκριση η οποία τις κατέταξε ανάμεσα στις 10 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης για την κατηγορία τους και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της προσπάθειας της ελληνικής επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος συμμετείχαν 32 χώρες με συνολικά περισσότερες από 15.000 συμμετοχές.

Στόχος της RSM Stylianou ήταν μέσα από το θεσμό των European Business Awards και των εταιριών που πρότεινε, να εντοπίσει αλλά και να αναδείξει τη δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας που παρά την κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, παραμένει ενεργή και εξακολουθεί να επιτυγχάνει τους στόχους της.
 
.