Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ συμμετέχει στην 24η Έκθεση AGROTICA

Με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων της Περιφέρειας, των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και των επιχειρήσεων της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον γεωργικό κλάδο

   ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στην 24η AGROTICA 2012, τη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, συμμετέχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο περίπτερο Νο17, με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων της Περιφέρειας, των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και των επιχειρήσεων της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ συμμετέχει στην έκθεση, προβάλλοντας τα τοπικά προϊόντα όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων και δίνει την δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης να γευτούν τις παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής μας.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε και ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας, μαζί με τον Υφυπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννη Δριβελέγκα και τον Πρόεδρο της Helexpo Πάρι Μαυρίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η AGROTICA αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σε μηχανήματα, εξοπλισμό και εφόδια από όλο τον κόσμο.

Είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στη Ν.Α. Ευρώπη, προωθεί την ενημέρωση, την τεχνολογία και τη νέα προοπτική στους κλάδους της Γεωργίας, αποτελεί τόπο συνάντησης των εκθετών από την εσωτερική αγορά και 30 χώρες με χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποστηρίζεται από ευρύ πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διοργανώνει συνέδρια και ημερίδες για όλες τις εξελίξεις του κλάδου.

Το ωράριο λειτουργίας του Περιπτέρου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην AGROTICA είναι: Τετάρτη έως Παρασκευή και Κυριακή: 10.00-19.00, Σάββατο: 10.00-20.00.
 
.