Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Με ποιο σκληροπυρηνικό στέλεχος της μειονότητας φλερτάρει ο Κουβέλης;

Συμπτώματα δικομματισμού: παίζει παιχνίδι με το Προξενείο Κομοτηνής για να πάρει της ψήφους της μειονότητας το (δήθεν αντικαθεστωτικό) κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς;

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου υποψήφια με την Δημοκρατική Αριστερά!


Κλείνει όπως όλα δείχνουν η υποψηφιότητα της δημοτικής συμβούλου Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Ροδόπη.

Η πρώην υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, η οποία διετέλεσε αντινομάρχης Ροδόπης και στις πρόσφατες εκλογές της αυτοδιοίκησης ήταν υποψήφια με τον ανεξάρτητο μειονοτικό συνδυασμό «Πρώτο Βήμα για την Ισότητα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που μας έρχονται τόσο από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, όσο και από στελέχη της μειονότητας, θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Ροδόπη.

Μάλιστα στην πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς για το συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Κομοτηνή, υπήρχε συνάντηση ανάμεσα στον Φώτη Κουβέλη και στην Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο ψηφοδέλτιο της Ροδόπης θα είναι, όπως όλα δείχνουν και ο Δάμωνας Δαμιανός, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι υπεύθυνος σε θέματα τύπου του κόμματος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σιμπέλ Μουσταφάογλου είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στενά με το ΙΣΤΑΜΕ και εκπροσώπησε το ΠΑΣΟΚ σε ειδικές συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/