Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Το κρύο... κρύο, αλλά οι λαθροδιακινητές τον... χαβά τους

Συνέχισαν και αυτές τις μέρες το έργο τους, αλλά ένας (ακόμα) έπεσε προχθές στην φάκα της αστυνομίας στο Σουφλί την ώρα που όμως ο συνεργός του διέφυγε στο κρύο

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνελήφθη, την Τετάρτη το πρωί, σε δασική περιοχή του Σουφλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις λαθρομετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Συγκεκριμένα, πλησίον του νότιου κόμβου Σουφλίου της Εθνικής Οδού, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών εισήλθε σε αγροτική οδό και εγκατέλειψε το όχημα, διαφεύγοντας αρχικά την σύλληψη.

Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του, προωθούσε, στην ενδοχώρα, τέσσερις λαθρομετανάστες, ενώ μετά από σχετικές αναζητήσεις που εξέδωσαν εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο οδηγό – διακινητή.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

.