Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος αναλαμβάνει υπεύθυνος οργανωτικού του Βενιζέλου στον Έβρο;

Αλλάξανε τα δεδομένα στο ΠΑΣΟΚ μετά την συμμαχία Βενιζέλου – Λοβέρδου και όπως όλα δείχνουν σε λίγες ημέρες το Κίνημα θα έχει αρχηγό, οπότε έπεσε και το πρώτο επίσημο τηλεφώνημα στην περιοχή από την ομάδα του υπουργού Οικονομικών
      ΜΑΘΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ


Αλλάξανε τα δεδομένα στο ΠΑΣΟΚ μετά την συμμαχία Βενιζέλου – Λοβέρδου και όπως όλα δείχνουν σε λίγες ημέρες (το πολύ 40) το Κίνημα θα έχει αρχηγό!!! Η ομάδα του Υπουργού Οικονομικών όμως, ξεκίνησε ήδη την στελέχωση των καίριων θέσεων, ανά νομό και Περιφέρεια, για την καλύτερη οργάνωση της προετοιμασίας του Βαγγέλη Βενιζέλου στην προεδρεία του κόμματος! Έτσι στον Έβρο είχαμε το πρώτο επίσημο τηλεφώνημα!!!

Αυτό έγινε στον Περιφερειακό Σύμβουλο ΑΜ-Θ Σταύρο Βαβία, του οποίου του έγινε πρόταση να αναλάβει τον τομέα οργανωτικού του Βαγγέλη Βενιζέλου στον Έβρο για την εσωκομματική μάχη.

Ο ίδιος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Piazza del Popolo, αν και είναι ένθερμος υποστηρικτής του Υπουργού Οικονομικών, δεν απάντησε, αλλά είναι θέμα ημερών (ίσως και ωρών) να αποδεχθεί την θέση. Θέση εμπιστοσύνης, η οποία τον οδηγήσει σε λίγους μήνες και στην υποψηφιότητά του ως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο!

Σε ότι αφορά τις συγκεκριμένες ομάδες οργάνωσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν θα επιλεχθούν Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες ή βουλευτές, οι οποίο πρόσκειντο στον Βαγγέλη Βενιζέλο. Οι συγκεκριμένοι θεσμικοί φορείς θα αναλάβουν διαφορετικό πιο ουσιαστικό ρόλο!!!
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/