Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Στο Vigo της Ισπανίας το Διαπολιτισμικό Σχολείο Σαπών Ροδόπης

Aναχώρησε ομάδα εκπαιδευτικών για την  δεύτερη συνάντηση εκπαιδευτικών από τις έξι χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Στο Vigo της Ισπανίας αναχώρησε η ομάδα εκπαιδευτικών του Διαπολιτισμικού σχολείου Σαπών, όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση εκπαιδευτικών από τις έξι χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η ομάδα του σχολείου αποτελείται από τους εκπαιδευτικούς Στάυρο Πέγιο, Σταματία Παπαλεξανδρή, Ελευθερία Ιωαννίδου, Κατερίνα Σκεύα και Μαρία Βράτζια.

Μαζί τους πήραν και ένα μικρό δείγμα από τις ζωγραφιές που ετοίμασαν τα παιδιά των τριών πρώτων τάξεων και από τις φωτογραφίες που έφεραν τα παιδιά των τριών μεγαλυτέρων τάξεων. Και οι ζωγραφιές όπως και οι φωτογραφίες έχουν θέμα το νερό και αφορούν τον διαγωνισμό όλων των παιδιών των σχολείων που συμμετέχουν. Η επιλογή των καλύτερων θα γίνει στο VIGO εντός των επομένων ημερών.

Η συμμετοχή των παιδιών στις ζωγραφιάς και στις φωτογραφίες ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκατό περίπου ζωγραφιές και πενήντα φωτογραφίες ήταν η παραγωγική συμμετοχή των καλλιτεχνών του σχολείου. Όλα τα δημιουργήματα θα εκτεθούν στο VIGO και ένα μικρό κομμάτι από αυτά θα πάρει μέρος στο διαγωνισμό.

.