Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Σκληρές δηλώσεις Κοντού για το τελωνείο του Πόρτο Λάγος

"Αφού ήταν να το λύσουν
το θέμα του Τελωνείου
Λάγος, γιατί τόση ευκολία
με το...κλείσιμο;"

               ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ



Συζητήσεις εξακολουθεί να προκαλεί το σήριαλ που παίχτηκε γύρω από το τελωνείο του Πόρτο Λάγος και τη συνέχιση της λειτουργίας του....

Όπως είναι γνωστό ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης γνωστοποίησε πως υπεγράφη απόφαση από τον Υφυπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου το τελωνείο εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά το Πόρτο Λάγος.

ΩΣΤΟΣΟ για το συγκεκριμένο θέμα, δηκτική ήταν η δήλωση του βουλευτή Ξάνθης και πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή TODAY του Life 921 fm το πρωί της Τετάρτης. . Διαβάστε την αυτούσια:

«Αφού ήταν να ανακληθεί τελικά η αρχική τους απόφαση....Γιατί καταταλαιπωρήθηκε τότε η περιοχή ; Γιατί ξεσηκώθηκαν όλοι φορείς της Ξάνθης, το ΕΒΕ, τα ΜΜΕ , οι οικονομικοί παράγοντες , χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος ; Διότι όλα έγιναν με μία ευκολία και το κλείσιμο και η προσπάθεια να ξαναλειτουργήσει . Όλα αυτά δείχνουν σαν να προσπαθούν κάποιοι να δημιουργούν τα προβλήματα και μετά να παίρνουν τα ...εύσημα γιατί λύνουν τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιουργούν!!!

«Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι την ώρα της κρίσης που όλοι οι φορείς, οι υπηρεσίες, οι θεσμοί αντί να ενισχυθούν για να προσφέρουν ακόμα περισσότερα , ερχόμαστε και δημιουργούμε προβλήματα, αναστατώνουμε τις κοινωνίες χωρίς λόγο, ενώ θα μπορούσαμε όλοι να ασχολούμαστε με πιο παραγωγικά πράγματα . Έχουμε πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Η κοινωνία, οι πολίτες, το ΕΒΕ, οι πολιτικοί, οι οικονομικοί παράγοντες . Θα έπρεπε να μας νοιάζει η ανάπτυξη του τόπου μας ...», κατέληξε ο πρώην Υπουργός με σημασία.
 
 
Πηγή:  http://adesmeuti-thrakis.blogspot.com/