Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη: χωρίς υπογραφές και μια εβδομάδας νεότερο το κείμενο Ξυνίδη, Πεταλωτή και λοιπών για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ

Δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και ζητούσει «εκλογή αρχηγού από έκτακτο συνέδριο» αντί για την βάση των μελών του κόμματος

     ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Όπως είναι γνωστό, την περασμένη Παρασκευή δημοσιοποιήθηκε κείμενο το οποίο είχε συντάξει η ομάδα των επτά υφυπουργών και αναπληρωτών υπουργών, στην οποία μετέχουν και οι θρακιώτες Ξυνίδης και Πεταλωτής και προσπαθεί να αποκτήσει ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ.
 
Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η αποκάλυψη από τα "Νέα" ότι το συγκεκριμένο κείμενο, που ζητά έκτακτο συνέδριο για το ΠΑΣΟΚ και κατ' εξαίρεση εκλογή αρχηγού από αυτό, καθώς και παράταση της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου,  επρόκειτο να δοθεί στη δημοσιότητα  μία εβδομάδα πριν από τον χρόνο στον οποίο διέρρευσε!
 
Τότε όμως, όπως εξηγεί ένας ε της ομάδας των επτά, κρίθηκε σκόπιμο ότι δεν θα εξυπηρετούσε τη χρονική συγκυρία (παραμονές Eurogroup) και η όποια πρωτοβουλία πάγωσε. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το κείμενο-δήλωσή τους οι «7» (Μπόλαρης, Μωραΐτης, Οθωνας, Δριβελέγκας, Πεταλωτής, Σαχινίδης, Ξυνίδης) το άφησαν να διαρρεύσει, ωστόσο δεν φέρει υπογραφές.
 
Θυμηθείτε το κείμενο εδώ: http://thrakilive.blogspot.com/2012/02/blog-post_5356.html