Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμη για καριέρα στην (τουρκική) τηλεόραση η βασίλισσα του Καρναβαλιού Ξάνθης Εμινέ Γεσήρ!!!

Η όμορφη μουσουλμάνα Playgirl ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε γυρίσματα για σήριαλ στο οποίο παίζει και ο περίφημος "Εζέλ"

      ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Από την Άγκυρα έφτασε στην Θράκη για να συμμετάσχει στις καρναβαλικές εκδηλώσεις η  φετινή βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2012 Εμινέ Γεσήρ. Ο λόγος που βρίσκονταν στην Άγκυρα; Όπως αποκάλυψε η "Αδέσμευτη" την Παρασκευή, η νέα καριέρα που ξεκινάει για την πανέμορφη Πομάκα από το χωριό Ωραίον Ξάνθης, αφού συμμετέχει σε Τουρκικό σήριαλ στο οποίο μάλιστα συμμετέχουν και πολλοί δημοφιλείς Τούρκοι ηθοποιοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εμινέ Γεσίρ, η οποία στέφθηκε Playgirl στον διαγωνισμό Playmate του ελληνικού Playboy το 2011, εδώ και πολύ καιρό στην Άγκυρα Τουρκίας, ύστερα από πολύ σοβαρή πρόταση που δέχτηκε. Ένας από τους μεγαλύτερους Τούρκους σκηνοθέτες, ο Moustafa Altioklar, την επέλεξε να πρωταγωνιστήσει σε ελληνοτουρκική παραγωγή που ετοιμάζει!!!!

«Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω τι μου έχει συμβεί. Ο Moustafa Altioklar είναι από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες. Μου έκανε πρόταση να παίξω στη νέα ταινία που ετοιμάζει. Μου είπε ότι θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο και είμαστε στη φάση των συζητήσεων γιατί τον Μάιο θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα» δήλωσε το γνωστό μοντέλο στην εφημερίδα «Espresso» και πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη ταινία θα έχει να κάνει με έναν Τούρκο που θα ερωτευτεί μία Ελληνίδα. Μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα, είναι η πρώτα φορά που θα παίξω και έχω πολύ άγχος».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον "Μαχητή" του Σαββάτου, η ξανθιώτισσα Εμινέ θα πρωταγωνιστήσει στο Ελληνοτουρκικής με πασίγνωστους τούρκους ηθοποιούς, όπως ο γνωστός Εζέλ (Κενάν Εμιρζαλήογλου) ή ο ανεψιός Κβανς Αλτού (Πειρασμός). Η ίδια εφημερίδα επισημαίνει ότι το σήριαλ θα αναφέρεται στον έρωτα ανάμεσα σε έναν Τούρκο και μια Ελληνίδα, ενώ θα κάνει πρεμιέρα αρχές Σεπτεμβρίου ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Η Εμινέ, αν και έπρεπε ήδη να έχει γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, καθώς έληξε το συμβόλαιό της με το πρακτορείο που συνεργάζεται, εδώ και δύο μήνες βρίσκεται στην Τουρκία, όπου και θα παραμείνει όπως φαίνεται και άλλο, αφού πλέον είναι περιζήτητη.

«Δουλεύω κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι ρυθμοί είναι πολλοί έντονοι και κουραστικοί, αλλά είμαι χαρούμενη, γιατί έχω δουλειά και βγάζω κάποια χρήματα. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και τα μοντέλα δεν έχουν δουλειά. Έτσι, αναγκάζονται να φύγουν για άλλες χώρες και είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι».

Σημειώνουμε ότι η Εμινέ πρωταγωνίστησε στο Fashion Week της Κωνσταντινούπολης, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για τα όσα πλέον έρχονται στους νέους καλλιτεχνικούς δρόμους. «Είναι αρκετά καλές οι δουλειές που κάνω και ειδικά στο Fashion Week συμμετείχαν οι καλύτεροι σχεδιαστές» δήλωσε η εκρηκτική Εμινέ, την οποία φιλοξενούν αρκετά editorial από τα μεγαλύτερα περιοδικά.