Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο σπίτι του πρώην υφυπουργού Απ. Φωτιάδη ο ηλικιωμένος που αγνοούνταν εδώ κα δυο μήνες στην Αλεξανδρούπολη;

Είχε εκδοθεί μέχρι και
Silver Alert για τον εντοπισμό
του, καθώς είχε εξαφανιστεί
από τις 28 Δεκεμβρίου του 2011

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα, που εκτιμάται ότι είναι αυτό του Αναστάσιου Χουρδάκη, που είχε εξαφανιστεί λίγο μετά τα χριστούγεννα από το σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη και πάσχει από γεροντική άνοια!
Ο 74χρονοςεξαναφανίστηκε πριν απο δύο περίπου μήνες και αγνοείται επισήμως απο τις 28 Δεκεμβρίου 2011 οπότε και έφυγε από το σπίτι του στην βόρεια Αλεξανδρούπολη, στην περιοχή Εφορίας.


Κάτοικοι που πετούσαν τον χαρταετό τους στο παρακείμενο κτήμα του πρώην Υπουργού Οικονομικών Απόστολου Φωτιάδη, βρήκαν σήμερα το μεσημέρι το μακάβριο έυρημα και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, ο οποίος σε μία πρώτη εκτίμηση τόνισε ότι πρόκειται για πτώμα ανδρός που έχει περισσότερο απο μήνα που απεβίωσε.  Περισσότερο όμως φώς στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Για αυτό, η πρώτη εκτίμηση ότι πρόκειται για τον ηλικιωμένο μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη...
 
Άλλωστε, σύμφωνα με μαρτυρία, στις 29 Δεκεμβρίου το απόγευμα, μια μέρα μετά την εξαφάνιση δηλαδή, ένας κύριος με κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο, παρέμεινε για αρκετή ώρα σε καφενείο στις Σάπες, 30 χλμ έξω από την Αλεξανδρούπολη. Την ημέρα που χάθηκε φορούσε σκούρο γκρι παντελόνι, μπεζ πανωφόρι και καφέ καπέλο...