Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Απίστευτο θράσος από το Προξενείο Κομοτηνής: ζήτησε την παραίτηση Μπαράν από το ΠΑΣΟΚ αν δεν είναι υποψήφιος στην Ξάνθη και ο Τσετίν!!!

Κλήθηκε εσπευσμένα στην Κομοτηνή ο ανθυποψήφιος του Μάντατζη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και του ζητήθηκε να παραιτηθεί και αυτός, αν δεν αποδεχθεί ο Βενιζέλος την επιστροφή Τσετίν

    ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Συνεχίζεται το παρασκήνιο για τις υποψηφιότητες με το ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη. Μαθαίνουμε ότι ο επικρατέστερος για να εκπροσωπήσει τη μειονότητα στο ψηφοδέλτιο, Μπουρχάν Μπαράν, εκλήθη στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή και συζητήθηκε η... παραίτησή του από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, εάν δεν γίνει δεκτή και η επιστροφή του Τσετίν Ματαντζή!

Με άλλα λόγια, του είπαν ότι δεν πρόκειται να γίνει βουλευτής, γιατί με τον Μάντατζη παρόντα είναι δεδομένο πού θα πάει η έδρα και με τον Μάντατζη απόντα του ζήτησαν να απόσχει και αυτός!!!

Δεν ξέρουμε τι ανταλλάγματα του πρότειναν ούτε αποφάσισε ο Μπαράν, αλλά όπως σχολιάζει και το "Έθνος", αυτό που ξέρουμε είναι ότι τρέμουν στο προξενείο την πολυδιάσπαση της μειονοτικής ψήφου, γιατί έτσι δεν μπορούν ούτε να επιλέγουν ούτε να πριμοδοτούν υποψηφίους των μεγάλων κομμάτων...

.