Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Παραίτηση – σοκ του Μάκη Δημητριάδη

Ο αλεξανδρουπολίτης προπονητής φεύγει από τις Εθνικές Ομάδες δυο ημέρες μετά την μεγάλη πρόκριση των Εφήβων στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

          ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της πρόκρισης της Εθνικής Εφήβων στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο εβρίτης προπονητής της ομάδας Μάκης Δημητριάδης υπέβαλε την... παραίτηση.
Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας φέρεται δυσαρεστημένος σχετικά με την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος λόγω και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία, εξαιτίας των οποίων τέθηκε σε κίνδυνο η απευθείας πρόκριση της ομάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Πολωνία και στην Δανία στα τέλη Αυγούστου.

Προφανώς και δεν έχει κανένα παράπονο από την φιλοξενία της ομάδας στην Αλεξανδρούπολη και την υποδοχή που δέχτηκε από τις αρχές της πόλης της Θράκης, ωστόσο διευκρίνισε ότι χωρίς να διατεθούν ανάλογα κονδύλια σε αυτήν την ομάδα, δεν θα μπορούν να έρχονται διαρκώς τέτοιες επιτυχίες όπως αυτή της πρόκρισης αλλά και του ενδεχόμενου μεταλλίου που άρχισαν αρκετοί να καλοβλέπουν.

Η επίσημη θέση της ομοσπονδίας αναφέρει πως οι λόγοι της παραίτησης του Δημητριάδη είναι «προσωπικοί, οικογενειακοί και οικονομικοί», αν και υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδίας επισήμανε στο «Volleynews.gr» ότι οι λόγοι παραίτησης του Μάκη Δημητριάδη είναι κυρίως οικονομικοί.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτατη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΠΕ που θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόβλημα προκύπτει με το καμπ της Πτολεμαϊδας που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη του Πάσχα με συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών από όλη την Βόρειο Ελλάδα ώστε να γίνει η προεπιλογή για την Εθνική Ομάδα Παίδων, με την ΕΟΠΕ να αναζητά το πρόσωπο που θα τα αξιολογήσει.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί ότι λίγες ώρες πριν την δημοσιοποίηση της παραίτησης Δημητριάδη, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που από πολλούς κρίθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά και της πρόκρισης της Εθνικής Εφήβων, είχε σπεύσει να αφιερώσει την πρόκριση στον εβρίτη προπονητή: «Το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας κατά τη γνώμη μου οφείλεται στον άνθρωπο και προπονητή μας Μάκη Δημητριάδη. Είναι ο καταλύτης στην προσπάθεια που κάνουμε», σχολίαζε ο Κουμεντάκης και αφού χαρακτήριζε δίκαιη την πρωτιά και την πρόκριση της Εθνικής, αποκάλυπτε ότι «στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει το μετάλλιο».
Είναι άγνωστο αν μετά την απρόσμενη αυτή τελευταία εξέλιξη, που είναι προφανές ότι ξάφνιασε τους πάντες, εξακολουθούν οι παίκτες της Εθνικής Εφήβων να κάνουν τις ίδιες σκέψεις...


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/