Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Βλέπει Ευρώπη ο Εθνικός με νίκη απόψε επί της Λαμίας

Στις 7.00 το βράδυ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ παιχνίδι εκτός έδρας την Λαμία για τα πλέι οφ

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, η πέμπτη της κανονικής περιόδου Λαμία φιλοξενεί τον όγδοο Εθνικό Αλεξανδρούπολης (18/4, 19:00, STAR K.E), με... θέα τον «τελικό» της 5ης θέσης εκεί που περιμένει ο Άρης...

Να θυμίσουμε πως η 5η θέση οδηγεί στην ευρώπη και συγκεκριμένα στο Τσάλεντζ Καπ και πως οι «κίτρινοι» νίκησαν με 3-2 τον ΠΑΟΚ στο ματς των θέσεων 6-7.

Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι έχουν αμφίβολο τον διαγώνιο Πέταρ Τσούροβιτς και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Μαυροβούνιος είχε πάθει διάστρεμμα στον ημιτελικό του κυπέλλου με αντιπαλο τον Παναθηναϊκό στο φάιναλ-8 της Σύρου.

Στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Πέπε Γκονζάλες είναι νοκ άουτ, καθώς μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Άρη δεν ξεκουράστηκε, συνέχισε να αγων΄ζιεται και έπαθε υποτροπή στο διάστρεμμα που είχε υποστεί και η σεζόν πλέον τελειώσε για τον Αργεντίνο. Μίτρεφ και Καβαρτζίεφ είναι εκτός, αφού βρίσκονται στην πατρίδα τους.

Ο προπονητής της Λαμίας, Γιάννης Ανδρεόπουλος δήλωσε για το ματς και τον Κούροβιτς:

«Για τη συμμετοχή του Πέταρ θα αποφασίσουμε στο ζέσταμα κι αναλόγως με το πώς θα αισθάνεται ο ίδιος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι οι δυσκολίες γίνονται ακόμη μεγαλύτερες γιατί υπήρχε μεγάλη περίοδος αποχής, χωρίς να έχουμε την ευχέρεια για φιλικά παιχνίδια, ενώ ανάλογη θεωρώ ότι είναι και η κατάσταση του Εθνικού. Το σίγουρο όμως είναι ότι έχοντας κάνει και φέτος μια τρομερή προσπάθεια, θέλουμε να δούμε τον Γυμναστικό όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Ο Γιάννης Ανδρεάδης τόνισε:

«Δυστυχώς είμαστε θύματα του προγραμματισμού και των προβλημάτων που προέκυψαν με την έναρξη των play offs. Πέρα από την απουσία των ξένων, είχαμε και την απουσία των παιδιών με την Εθνική Εφήβων που δεν μας επέτρεψε να δουλέψουμε σωστά όλο αυτό το διάστημα. Δεν το βλέπουμε ως αγγαρεία, αφού θα θέλαμε να φτάσουμε πιο ψηλά, αλλά η Λαμία είναι το φαβορί όχι μόνο για το μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά και για την κατάκτηση της 4ης θέσης».
 
 
Πηγή:  http://www.volleynews.gr/