Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Νίκη για να ξεμπερδεύει θέλει απόψε επί του Πανιωνίου η Ξάνθη

Ως ματς - τελικό αντιμετωπίζουν στην ομάδα της Θράκης την σημερινή αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, όπου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα

ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Τελικό στην Νέα Σμύρνη παίζει την Τετάρτη 18/04 η Skoda Ξάνθη (NOVA 19:00), απέναντι στον Πανιώνιο που παίζει για τον ίδιο σκοπό, την σωτηρία της ομάδας στην Superleague. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια δύο βασικών ποδοσφαιριστών του, τον αρχηγό Σπύρο Βάλλα και τον μέσο Κώστα Φλίσκα, ενώ μετά από 4 αγώνες απουσίας λόγω τιμωρίας, επιστρέφει ο Ντάνι. Από την αντίπαλη μεριά, ο Πανιώνιος τον πολλών φετινών προβλημάτων, έχει την τελευταία ευκαιρία στην έδρα του, να ¨τελειώσει¨ την παραμονή στη Superleague, κάνοντας την προσπάθεια των Ξανθιωτών ακόμη πιο δύσκολη. Και οι δύο ομάδες έχουν 32 βαθμούς δύο αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ξανθιώτικη ομάδα ενδέχεται να έχει αλλαγές στην έδρα της, αρχικά με την θέση του αμυντικού, με τον Κομεσίδη να παίζει δίπλα στον Στάσιακ πιθανότατα, ενώ οι Μπέρτος και Εντιμάρ στα πλάγια. Ενώ υπάρχουν σκέψεις και για χρησιμοποίηση του Μπαξεβανίδη. Ντάνι, Πόι, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο στο χώρο του κέντρου και πιθανότατα και ο Νταρμπιόν για πιο αμυντική συμπεριφορά, με κορυφή τον Μαρκόφσκι, χωρίς να αποκλείονται αλλαγές, αφού κανένας από αυτούς δεν βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.

Η αποστολή της Ξάνθιώτικης ομάδας: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Κομεσίδης, Καζάκης, Στάσιακ και Ντάνι. Αρκετά καλή παράδοση έχει η Ξάνθη στην Νέα Σμύρνη, όμως όποτε πραγματικά χρειαζόταν βαθμούς, δεν τα κατάφερε. Μετράει 5 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια, αλλά πριν δύο χρόνια που έπαιζε για την παραμονή της, έφυγε ηττημένη με 3-0.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/