Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων

Με επτά
θέματα στην
ημερήσια διάταξη

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αβδήρων (έδρα Γενισέα) την 18η Απριλίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στους οικισμούς Πηγαδίων, Βαφέϊκων, Κουτσού και Σελίνου Δήμου Αβδήρων» (εισηγητής: Μουμτσάκης Γεώργιος Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας)

2. Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου. (εισηγητής: Ξανθόπουλος Σωκράτης Αντιδήμαρχος).

3. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών ακινήτων στις παραλίες του Δήμου (εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος Νομικός του Δήμου).

4. Μερική τροποποίηση της αριθ. 100/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρώην Δήμου Αβδήρων. (εισηγητής: Ξανθόπουλος Σωκράτης Αντιδήμαρχος).

5. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την επιτροπή ελέγχου των εκμισθωτών θαλασσίων μέσων αναψυχής. (εισηγητής: Παραστατίδης Γεώργιος Αντιδήμαρχος).

6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για αντιμετώπιση δαπάνης διοργάνωσης φεστιβάλ του Μουσικού Σχολείου Διομήδειας σε συνεργασία με όλα τα Μουσικά Σχολεία Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης υπό την αιγίδα του Δήμου μας. (εισηγητής: Παραστατίδης Γεώργιος Αντιδήμαρχος).
7. Έγκριση μετάβασης στη Βουλγαρία στο πλαίσιο των έργων “NAtour” και “BorderAct” (Εισηγητής: Δήμαρχος).

.