Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το "σάπιο κατεστημένο" της Ξάνθης έφαγε τον Τσαλίδη;

Η επιστολή και η δήλωση
του πρώην βουλευτή που
δεν ξέχασε ποτέ ο Κοντός

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Τις θυμάστε τις καταγγελίες Τσαλίδη για το ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που επικρατεί από το 2004 στην Ξάνθη. Μέχρι και επιστολή στο Μαξίμου (Γιάννη Αγγέλου) πριν τις εκλογές του 2009 είχε στείλει, όπου τους ενημέρωνε για τους λόγους για τους οποίους δεν θα κατέβαινε υποψήφιος σε εκείνες τις εκλογές.

Μάλιστα, ο Φίλιππας Τσαλίδης αποκάλυψε ότι δέχθηκε τότε πιέσεις από Μαξίμου για να μην δώσει συνέντευξη τύπου μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων! Ε, λοιπόν, εκείνες τις δηλώσεις κάποιο... πουλάκι έσπευσε να τις υπενθυμίσει στην Συγγρού. Με την οποία το συγκεκριμένο πουλάκι φρόντισε να αποκατστήσει καλές σχέσεις, παρόλο που είχε υποστηρίξει την Ντόρα στην εσωκομματική διαδικασία.

Άλλωστε την Ντόρα την είχε υποστηρίξει και ο Τσαλίδης, οπότε δεν είχε πλεονέκτημα σε αυτό το ζήτημα. Πόνταρε όμως σε λάθος ανθρώπους. Και την πάτησε, αφού το "πουλάκι" κατάφερε και τον "κόντυνε" στα κεντρικά τόσο, ώστε να μην υπάρξει τελικά θέση για το πρόσωπό του...

Το 2009 ο Τσαλίδης μίλησε. Φέτος δεν θα μιλήσει; Ή θα περιμένει να περάσουν οι εκλογές;;;


Θυμηθείτε τι έλεγε ο τσαλίδης το 2009, από την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 9 Νοεμβρίου εκείνου του έτους, ένα μήνα μετά τις εκλογές όπου δεν κατέβηκε ως υποψήφιος: