Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκ: αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης

Ο 50χρονος δεν άντεξε τα τεράστια οικονομικά του προβλήματα, πέρασε τον λαιμό του στην θηλιά  και βρέθηκε νωρίς το πρωί κρεμασμένος στο μαγαζί του (από τα γνωστότερα της πόλης)

      ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ




Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης η είδηση πως γνωστός επιχειρηματίας τις πρωινές ώρες της Κυριακής βρέθηκε κρεμασμένος.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες του radioevros ο 50χρονος οδηγήθηκε σε αυτή τη μοιραία πράξη λόγω τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Ο αυτόχειρας ,γνωστός έμπορος ηλεκτρικών ειδών της Αλεξανδρούπολης, βρέθηκε στο κατάστημα του το οποίο εδώ και λίγο καιρό είχε πάψει να λειτουργεί.


Την είδηση επιβεβαιώνει και το gatzoli που αναφέρει ότι είναι συντετριμμένη η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από τον απαγχονισμό  του 53χρονου  επιχειρηματία που δραστηριοποιείται  στο χώρο την ηλεκτρικών ειδών.

Ο άνδρας  βρέθηκε νωρίς το πρωί  στο μαγαζί του κρεμασμένος  λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, αφού το κατάστημα του είχε σταματήσει να λειτουργεί εδώ και λίγο  καιρό. 

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας είχε την αντιπροσωπία στην περιοχή κορυφαίας αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών, ιδίως στον βορειοελλαδικό χώρο, που όμως βάρεσε πρόσφατα κανόνι.

Ας συλλυπηθούμε την οικογένεια του και ας ελπίσουμε να μην συνεχιστούν τέτοια μακάβρια γεγονότα - που δυστυχώς όμως πληθαίνουν στην Θράκη μας...