Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Στην φυλακή έστειλε το Εφετείο Θράκης 75χρονο παιδεραστή, αλλά 15 χρόνια μετά την δράση του...

Λίγο ακόμα και θα παραγράφονταν τα εγκλήματα που έκανε σε πεντάχρονες ψυχούλες, αλλά στην περίπτωσή του δεν έφταιγε η δικαιοσύνη για την καθυστέρηση

       ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...




Σε κάθειρξη 25 ετών καταδικάστηκε την Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής ο 75χρονος παιδεραστής της Καβάλας.


15 χρόνια μετά τα αδικήματα πoυ διέπραξε και λίγα χρόνια αφότου αποκαλύφθηκε η υπόθεση από δύο κοπέλες που   έπεσαν θύματα του δράστη στα 5 τους, ο 75χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς η έφεσή του δεν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω της βαρύτητας του αδικήματος.

Η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, κράτησε αρκετές μέρες στο Εφετείο και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή όταν και ανακοινώθηκε η ετυμηγορία, που ικανοποίησε την πλευρά των θυμάτων. Δύο κορίτσια είχαν πέσει θύματα του δράστη όταν ήταν στην ηλικία των 5 και κατήγγειλαν το γεγονός στους γονείς τους και μετέπειτα στην Αστυνομία 11 χρόνια μετά, το 2009 με αποτέλεσμα οι διωκτικές αρχές να σχηματίσουν δικογραφία για τη δράση του 75χρονου (σήμερα) και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Σήμερα οι κοπέλες έχουν ενηλικιωθεί ενώ η υπόθεση συγκλόνισε την κοινωνία της Καβάλας, στα χρόνια που μεσολάβησαν, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωινή της Καβάλας.