Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Αποσχιστικές τάσεις από τον Δήμο Σουφλίου

Οι πολίτες του Τυεχρού συγκεντρώνονται σήμερα για να οργανωθούν ώστε να απαιτήσουν να "ανεξαρτητοποιηθούν" και να συνενωθούν με τις Φέρες

       ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΤΙ ΩΡΑ;
 ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Δύο χρόνια μετά την εφαρμογή στην πράξη του σχεδίου «Καλλικράτης», επιβεβαιώνονται οι φόβοι, και δικαιώνονται οι αντιρρήσεις, που είχαμε εκφράσει ως κοινωνία του πρώην Δήμου Τυχερού, για την συνένωση μας με τον Δήμο  Σουφλίου.

Σήμερα, βιώνοντας τη νέα πραγματικότητα, είναι πλέον φανερό σε όλους, ότι η συνέχιση της συμμετοχής μας στο Δήμο Σουφλίου, ίσως αποδειχθεί καταστροφική για τον τόπο μας στο μέλλον,  είναι κοινή παραδοχή ότι  το Τυχερό δεν έχει ενσωματωθεί στο νέο Δήμο, και ούτε θα γίνει ποτέ αυτό.
Είναι ανάγκη λοιπόν να πάρουμε αποφάσεις όλοι οι πολίτες του πρώην Δήμου μας πριν είναι αργά, να συντονίσουμε τις κινήσεις μας για τις διαδικασίες απόσχισης σε συνεργασία και με τους πολίτες των Φερών, να πάρουμε το  μέλλον του τόπου στα χέρια μας.
Σας καλούμε στη συνέλευση πολιτών που θα γίνει στο Πολύκεντρο, την Κυριακή στις 7 μμ στις 7 Οκτωβρίου για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Πρωτοβουλία Πολιτών