Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Καραϊσκάκη δοκιμάζεται απόψε ο Πανθρακικός

Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, με αέρα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και τους ερυθρολεύκους να θέλουν να ξεπεράσουν στην ήττα από την Σάλκε
   ΤΟ PREVIEW ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ




Το παιχνίδι με την Σάλκε ανήκει στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από τους Γερμανούς για το Τσάμπιονς Λιγκ και να επιστρέψει στις νίκες για την Σούπερ Λίγκα. Απέναντί του έχει μια ομάδα που έρχεται από την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και θέλει να συνεχίσει τις εκπλήξεις και στο «Γ. Καραϊσκάκης».



Ολυμπιακός:

Νέα πρόσωπα και φρεσκάδα στην ενδεκάδα. Σε αυτό το πλάνο προσανατολίζεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει, να δει τους παίκτες του να αφήνουν πίσω την ήττα της Τρίτης από την Σάλκε και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ένας από τους παίκτες που θα πάρουν την ευκαιρία τους, ενώ εκτός αποστολής έχει μείνει ο Ντίογκο. Αντίθετα, στην αποστολή τελευταία στιγμή ο Γκρέκο, ο οποίος αντικατέστησε τον Φέισα, που ένιωσε ενοχλήσεις.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κάρολ. Στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως και με τον ΠΑΣ, ο Παπάζογλου, ενώ οι Μανωλάς και Κοντρέρας θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Οι Μοντέστο, Μανιάτης και Ιμπαγάσα θα είναι στον άξονα, ενώ οι Φετφατζίδης και Αμπντούν θα πλαισιώνουν τον Τζεμπούρ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.


Πανθρακικός:

Χωρίς άγχος και με… φόρα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Πανθρακικός έφτασε στην Αθήνα για να κάνει το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Σάββας Παντελίδης θέλει από τους παίκτες του να έχουν καλή απόδοση και να αγωνιστούν χωρίς να έχουν άγχος για το αποτέλεσμα.

Τα δύο προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει είναι αυτά του Στάθη και του Πρίττα, οι οποίοι για λόγους τραυματισμού, έχουν μείνει εκτός αποστολής. Στο 4-2-3-1 ο Κουτσόπουλος αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκλιοπίδης θα είναι δεξιά, ο Χρήστου αριστερά και οι Σερφά και Σαρακατσάνος στο κέντρο της άμυνας.

Οι Λαδάκης και Κασελάν θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Μίνγκας, Λουσέρο και Βαϊρουά θα βρίσκονται πίσω από τον Παπαδόπουλο. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, όμως, να ξεκινήσει ο Μπαϊκαρά και να μείνει εκτός ο Μίνγκας, στο δεξί πλευρά της επίθεσης.

Αναλυτικά, η αποστολή των πρωταθλητών της περσινής Football League που ταξίδεψε στην Αθήνα: Αντίλοβιτς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Μελίσση, Παπαδόπουλο, Βαϊρουά, Σαρακατσάνο, Κοντογουλίδη, Κουτσόπουλο, Κυβελίδη, Λαδάκη, Μακρυδημήτρη, Κασελάν, Μίνγκα, Χρήστου και Σκλιοπίδη.