Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Στην Ξάνθη ο Νίκος Χουντής του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Ξάνθη θα βρίσκεται την Τετάρτη 18 Αυγούστου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής. Ποιους θα επισκεφθεί και τι συναντήσεις προγραμματίζονται να κάνει στην πόλη;






Στην Ξάνθη θα βρίσκεται την Τετάρτη 18 Αυγούστου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, επί χρόνια υπεύθυνος του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής του Συνασπισμού και κατά συνέπεια εκ των αρμοδίων από την πλευρά του κόμματος για την μειονότητα.

Ίσως για αυτόν τον λόγο προγραμματίζεται και συνάντηση για το βράδυ με το προεδρείο του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας. Παράλληλα, δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνά το ρεύμα που έχει η κίνηση του Φώτη Κουβέλη στην πόλη, αφού αρκετά στελέχη του ΣΥΝ έχουν προσχωρήσει σε αυτήν.

Πριν τους επιστήμονες της μειονότητας, πάντως, ο Χουντής θα έχει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή σειρά συναντήσεων με συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς και θα επισκεφθεί εργασιακούς χώρους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το επίσημο πρόγραμμα, θα επισκεφθεί τη Νομαρχία Ξάνθης και τη ΣΕΚΑΠ όπου θα έχει συζητήσεις με τους συνδικαλιστές, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενώ το βράδυ αναμένεται να συναντηθεί με το Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας.